Saturday, 1 July 2017

Sai saranam Shirdi tours 02/07/2017

Panjangam
Aani ~ 18~ (2.07.2017). SUNDAY
YEAR ~ { HEVILAMBI varudam { HEMALAMA nama samvathsaram}
AYANAM ~ Uttharayanam
RUTHU ~ Greesma RUTHU
MONTH  ~ Mithuna masam { Aani masam }
PAKSHAM ~ Sukla paksham
THITHI ~ upto 12.11 night  Navami
DAY ~ Sunday {Bhanu  vasaram}
NATCHATHRAM ~ upto 3.52 am (night) Sitthirai
YOGAM ~ parigam
AMIRTHATHI YOGAM ~  SUBAYOGAM
KARANAM ~ balavam
RAGU KALAM ~  4.30 to 6 pm
YEMAGANDAM ~ 12.00  1.30 pm
KULIGAI ~ 3.00 to 4.30 pm
GOOD TIME ~7.30 to 8.30am and 2 to 3 pm
SUN RISE  ~ 5.58 AM
Chandhirastamam ~ upto 3.04 pm Kumbam and than Meenam
Prayatchittham ~ jaggiri                                                      Today ~
♢♢♢♢♢♢♢♢
பஞ்சாங்கம் 
ஆனி~ 18 (2.7.17)
ஞாயிறு
வருடம் ~ ஹேவிளம்பி வருடம் { ஹேமளம்ப நாம சம்வத்ஸரம்}
அயனம் ~ உத்தராயணம்
ருது ~ கிரீஷ்ம ருது
மாதம்~ மிதுன மாஸம்
{ஆனி மாஸம்}
பக்ஷம் ~ சுக்ல பக்ஷம்
திதி ~  இரவு 12.11 வரை நவமி                    நட்சத்திரம் ~ சித்திரை
யோகம் ~ பரிகம்
அமிர்தாதியோகம் ~ சுபயோகம்
கரணம் ~ பாலவம்
நல்ல நேரம் ~ காலை 7.30~8.30 & மதியம்.2~3
ராகு காலம்~ மாலை 4.30~ 6 
எமகண்டம் ~ மதியம் 12 ~ 1.30
குளிகை ~மாலை  3 ~ 4.30
சூரிய உதயம் ~ காலை 5.58 am
சந்திராஷ்டமம் ~ 3.04 pm வரை கும்பம் பின் மீனம்
சூலம் ~ மேற்கு
பரிகாரம் ~ வெல்லம்.             இன்று ~

No comments:

Post a Comment

Marathwada Liberation Day or Marathwada Mukti Sangram Din—is celebrated every year on 17th September

Marathwada Liberation Day or Marathwada Mukti Sangram Din—is celebrated every year on 17th September to mark the liberation of the Marathwad...